شکل لوبیای رشتی

خورش باقالا قاتق cookery ir

- برای مشاهده کلیک کنید

این خورش معروف است به باقالاقاتق گیلانی ابتدا سیر را کمی تفت می دهیم سپس زردچوبه را .



غذاهای محلی گیلان به همراه دستورپخت جاذبه های گردشگری ایران

- برای مشاهده کلیک کنید

از آنجائیکه اقلیمآبهوای مساعدخاک مرغوب گیلان آمادگی پرورش انواع مواد خوراکی .



نتایج مرتبط با مطلب

N1_idea
کانال تلگرام ایده های خاص Number1 idea
آرایشی بانوان، دیزاین خانه، لباس، ورزش، آشپزی، سلامتی پوست و بدن و ...
@N1_idea
http://t.me/N1_idea